Even voorstellen

vrijdag 18 oktober 2019

Omdat juf Wil vertrekt en heerlijk gaat genieten van haar vervroegde pensioen, mag ik in haar plaats in de kleutergroep gaan werken. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Mijn naam is Anjo Wuestman, ik ben al heel lang gelukkig getrouwd met Dick. We hebben samen een zoon en een dochter, schoonkinderen en twee kleindochters. Nikki is 7 jaar en Indy is 3. Het zijn lieve, leuke dametjes waar we heel erg van genieten.

Voordat ik als “gewone” juf ging werken, heb ik twintig jaar godsdienstles gegeven in de groepen 5 tot en met de tweede klas van de Mavo. Tijdens die lessen was het mooi om te merken dat de kinderen heel nieuwsgierig waren naar de godsdiensten van de medeleerlingen.

In 2000 ben ik als leerkracht op een basisschool begonnen. Ik heb in verschillende groepen gewerkt, maar de laatste vijf jaar bij de kleuters. Naast mijn werk op school ben ik één avond in de week zwangerschapsdocent bij Samen Bevallen. Ik bereid ouders voor op de geboorte van hun baby en ook dat is fantastisch werk.

Verder wandel, zing, lees, vertel en schrijf ik graag. Een aantal jaren geleden heb ik al eens mogen voorlezen op de Lugtmeijerschool uit mijn boek: Zwemmen in de snelweg. Verder schrijf ik columns voor het tijdschrift van Samen Bevallen.

Jullie zullen mij vaak op de fiets naar school zien komen. Ik woon in de Maten, dus ik ben er zo.

Ik ga de namen van de kinderen zo snel mogelijk uit mijn hoofd leren en ook de ouders wil ik graag goed leren kennen. Ik hoop dat u bij mij het gevoel krijgt dat uw kind zich veilig voelt en gezien wordt en dat u altijd met vragen bij mij terecht kunt.

Kom maar op Lugtmeijerschool! Ik wil er een mooie tijd van maken.

Delen via