Brede School Nieuws: Vooraankondiging Roefeldag op 17 oktober 2018

maandag 3 september 2018

Beste lezer.

Al jaren is de Roefeldag, een landelijke gebeuren, een van de best bezochte activiteiten van de Brede Scholen in Zuid. Jaarlijks doen ruim 250 kinderen mee aan deze bijzondere dag.

Ook in 2018 wordt de Roefeldag weer georganiseerd op de Brede Scholen.

Op WOENSDAG middag 17 OKTOBER as

Tussen 13.30-16.30 uur kunnen de kinderen van groep 5-8 weer op pad om bedrijven, organisaties en instellingen te bezoeken. Een fantastische middag waarop ze een kijkje in de ‘grote mensen wereld’ kunnen nemen.

In de tweede week van school, begin september, krijgen de kinderen weer een uitnodiging om zich aan te melden. De datum kunt u vast in uw agenda noteren.

Jaarlijks zijn we op zoek naar nieuwe bedrijven, organisaties en instellingen die hun deur open willen zetten en kinderen een kijkje in hun ‘keuken’ te geven. Een brood inpakken in de supermarkt, een ijsje scheppen bij de ijscoboer, een krul in je haar maken bij de kapper, even achter het stuur in die grote truck, de diversiteit van de deelnemende bedrijven is groot. Kent u een bedrijf dat graag mee zou willen doen, of werkt u bij een bedrijf dat wel mee zou willen doen, laat het ons weten!

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie?

Dan kunt u terecht bij Lyke Lagerwey,

06-2500 9723

l.lagerwey@stimenz.nl

www.roefelen.nl voor algemene informatie over de Roefeldag.

Alvast bedankt voor uw tijd.

Met vriendelijke groeten,

namens het Roefelcomité in Apeldoorn Zuid:

Lyke Lagerwey.

 

Delen via